رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران با اشاره به مشكلات پزشكان به ويژه روزهاي سخت همه گيري كرونا ، بر اهميت برنامه ريزي براي آموزش بيماري هاي داخلي و عفوني براي مديريت بيماري همه گير كرونا در روزهاي آينده تاكيد كرد. جليل كوهپايه زاده در گفت وگو با كردوار نيوز ، روز پزشك را به پزشكان …
منبع: سايت كردوار نيوز
روزهاي سخت پزشكان در پاندمي كرونا/امسال «تشويقي» نداشتيم
روزهاي سخت پزشكان در پاندمي كرونا/امسال «تشويقي» نداشتيم https://kordavar.ir/روزهاي-سخت-پزشكان-در-پاندمي-كرونا-امسا/ كردوار نيوز Sat, 21 Aug 2021 04:08:15 0000 اخبار سلامت https://kordavar.ir/روزهاي-سخت-پزشكان-در-پاندمي-كرونا-امسا/
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران با اشاره به مشكلات پزشكان به ويژه روزهاي سخت همه گيري كرونا ، بر اهميت برنامه ريزي براي آموزش بيماري هاي داخلي و عفوني براي مديريت بيماري همه گير كرونا در روزهاي آينده تاكيد كرد. جليل كوهپايه زاده در گفت وگو با كردوار نيوز ، روز پزشك را به پزشكان …
منبع: سايت كردوار نيوز
روزهاي سخت پزشكان در پاندمي كرونا/امسال «تشويقي» نداشتيم
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران با اشاره به مشكلات پزشكان به ويژه روزهاي سخت همه گيري كرونا ، بر اهميت برنامه ريزي براي آموزش بيماري هاي داخلي و عفوني براي مديريت بيماري همه گير كرونا در روزهاي آينده تاكيد كرد.
جليل كوهپايه زاده در گفت وگو با كردوار نيوز ، روز پزشك را به پزشكان تبريك گفت و در مورد كار پزشكان در همه گيري كرونا گفت: “در اين مدت پزشكان فشارها و رنج هاي زيادي را متحمل شدند. ما بايد بدانيم كه قسمت هايي وجود دارد جامعه اي كه در اين زمان با مردم هستند و ما بايد به مشكلات و كاستي هاي آنها فكر كنيم. اخيراً پزشكاني كه در بيمارستانهاي دولتي دولتي مشغول به كار هستند ، درآمد زيادي را به دليل نداشتن تخصص از دست داده اند و معيشت آنها مختل شده است. از سوي ديگر ، تعداد درخواست هاي افراد در مراكز ديگر كاهش يافته است كه منجر به فشار معيشتي بر پزشكان شده است.
وي با تاكيد بر ضرورت تحقق تعرفه هاي پزشكي ، گفت: در سال هاي اخير تلاش هايي براي بهبود اين تعرفه ها و نزديك شدن به هزينه ها انجام شده است ، اما به دلايلي اين اتفاق نيفتاده است.
وي با اشاره به برنامه منابع انساني و تعهد رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: اميدوارم قوانين و مقررات به شدت كاهش يابد.
وي افزود: پزشكاني كه به عنوان معلم در دانشگاه ها مشغول به كار هستند ، با وجود افزايش 2 درصدي درآمد در سال هاي گذشته ، از اين نظر در مقايسه با وزارت علوم و ساير همسالان برابر نيستند و بايد به آنها توجه شود.
كوهپايه زاده گفت: بازسازي پزشكي خانواده و سيستم ارجاع براي استفاده مناسب پزشكان عمومي در كشور ما بسيار مهم است. اين جامعه به سمت تخصص و فوق تخصص حركت كرده است ، پزشكي خانواده مهم است و سيستم پزشكي خانواده نياز به توجه بيشتري براي بهبود عملكرد پزشكان عمومي ، ايجاد سلامت بهتر براي مردم و شرايط بهتر براي پزشكان عمومي دارد.
وي ادامه داد: در زمينه كرونا ، اكثر تخصص هاي داخلي عفوني ، مسري ، بيهوشي و ريه است و در ساير زمينه هاي پزشكي مشكلات زيادي نداشتيم و حتي كرونا در برخي مناطق بيكاري ايجاد كرد. سردرگمي تجديد نظرها در Covid 19 بار سنگيني را بر دوش برخي پزشكان ، به ويژه پزشكان اورژانس قرار داد و آنها را با مشكلات زيادي روبرو كرد. در نتيجه ، در حال حاضر كمبود متخصص در زمينه درمان عروق ويروس كرونا وجود دارد و ما در حال كار با پزشكان عمومي و ديگران هستيم كه مي خواهند به ما كمك كنند زيرا نمي دانيم اين بيماري چقدر طول خواهد كشيد. اما اگر برنامه ريزي انجام شود ، ما بايد بيشتر در زمينه آموزش متخصصان واگير يا داخلي براي بيماري هاي واگير سرمايه گذاري كنيم تا مشكلات خود را در آينده كاهش دهيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: در يك سال و نيم اخير چندين مجوز كار داشته ايم و حدود 2300 نفر در گروه هاي پزشكي ، پرستاري و … مشغول به كار بوده اند كه حدود 15 يا چند مورد ديگر وجود دارد. پزشكان. ” البته پزشكان نيز به صورت قراردادي يا خدماتي استخدام شدند.
وي در مورد وضعيت برآوردن خواسته هاي پزشكان در مراكز دولتي-دانشگاهي گفت: آخرين درخواست اوايل امسال است و بسياري از بيمارستان ها تا ماه جولاي پرداخت شده اند و پرداخت هاي ما به پزشكان از ميانگين دانشگاه هاي علوم پزشكي در كشور بهتر است. كشور. “پرداخت هاي متمركز براي پزشكان شاغل در بخش ويروس كرونا در نظر گرفته شد ، كه ما مي توانستيم يك ماه آن را پرداخت كنيم ، اما از سال 1400 هيچ پرداخت تشويقي نداريم ، و فقط دانشگاه ، با منابع و وزارتخانه خود ، كساني را كه در خط مقدم مراقبت هاي بهداشتي ؛ البته اميدواريم مانند سال گذشته ، اين مشوق ها به دانشگاه برسد تا آنها را به موقع در اختيار كادر پزشكي قرار دهد.
وي در خصوص بدهي بيمه گفت: خوشبختانه در ماه هاي اخير به دنبال وزارت بهداشت و استاندار محترم ، بيمه گذاران بخشي از بدهي خود را پرداخت كرده اند و آقاي رئيس جمهور تاكيد كرد در روزهاي اخير اميدواريم مطالبات باقيمانده وجود داشته باشد. از طريق بيمه جمع آوري مي شود. “
انتهاي پيام
منبع: سايت كردوار نيوز
روزهاي سخت پزشكان در پاندمي كرونا/امسال «تشويقي» نداشتيم